Het Grote Weetjesboek over de bosmarmot is het tweede boek in de serie ‘Fauna in Quebec, Verrassende foto’s van het leven in de natuur.’ Ook al kunnen kleinere kinderen (en de grote mensen) genieten van de fotobeelden, toch is dit boekje voornamelijk bedoeld voor kinderen van 8-12 jaar.

WEETJESBOEK-coverAls jij van de natuur houdt dan is dit boekje zeker iets voor jou.

Als jij je (klein)kind graag wil helpen om een speciaal en boeiend onderwerp te vinden voor haar of zijn spreekbeurt, dan is dit boekje iets voor jou.

Als jij op korte tijd zoveel mogelijk wil te weten komen over een bosmarmot, en je het ook visueel wil kunnen voorstellen, dan is dit boekje iets voor jou.

Als jij ook benieuwd bent waarom dokters zoveel belangstelling hebben voor de winterslaap van de bosmarmot, dan is dit boekje zeker iets voor jou

Dit is wat Relinde Baeten over het Weetjesboek schrijft: ‘… Margot is een en bijzondere aardbewoner, dat maak je op uit de vele weetjes. Een winterslaap met een lichaamstemperatuur van amper 3 °C. Marmotten zijn verzot op strooizout, omdat er natrium in zit en dat vinden ze net zo lekker ‘als jullie ijsjes lusten’. Hun bont dat ‘murmel’ heet… altijd prettig om een woord af te stoffen en er kennis mee te maken. Of dat ze acht tepels hebben…’

klik-hier en begin het boek te lezen!

 

Wil je weinig of geen portkosten betalen voor de papierendruk, ga dan naar een Amazon winkel in het continent waar je woont:

Duitsland (nu ook website in het nederlands)
Frankrijk
Nederland (alleen ebook)
USA
Advertenties