Het is zo ver! Het ‘Weetjesboek over Tamias’ is nu te koop!
Het voorspelt een betoverende ervaring te worden voor zowel jong als oud.

Duik in dit meeslepend boek ‘Weetjesboek over Tamias – Fiston, de guitige aardeekhoorn, toont jou hun geheimen’. Laat je betoveren door de magische wereld van Tamias, gezien door de ogen van Fiston de aardeekhoorn.
 
Met fascinerende weetjes en prachtige close-up foto’s op elke pagina, is dit prentenboek de ideale manier om kinderen kennis te laten maken met het leven van aardeekhoorns, die tot leven komen voor hun nieuwsgierige ogen.

Waar kan je het boek vinden?
Omdat de Belgische Amazon pagina nog niet echt op punt staat, is het boek daar voorlopig nog niet te vinden. Maar dat kan je wel op:

Amazon Nederland
Amazon Duitsland (die site kan je ook in het Nederlands bezoeken)
Amazon France
Amazon USA

Ben je klaar om de geheime wereld van Tamias te ontdekken? Dan is het nu het moment om in het avontuur te duiken en de boeiende verhalen en close-up foto’s van Fiston, de guitige aardeekhoorn, te omarmen.

En om jou mee te laten genieten van dit boekenfeest, zal het e-Book vandaag, maandag 16 en dinsdag 17 oktober 2023, GRATIS te downloaden zijn.

Mis deze kans niet om te leren, te lachen en te genieten van de wonderlijke wereld van aardeekhoorns. Bestel jouw exemplaar van het ‘Weetjesboek over Tamias’ nu!

Dat kan op door te klikken op
Amazon Nederland
Amazon Duitsland (die site kan je ook in het Nederlands bezoeken)
Amazon France
Amazon USA

Veel kijk en leesplezier!
Laat mij horen wat je ervan denkt.

En geneer je niet om dit grote nieuws te delen! Dankjewel!